"Praktische zorg samen aangepakt"
 • Leegruimen van woningen
  Leegruimen van woningen
  Na een overlijden kan het zijn dat u als familie een korte tijd heeft om een woning of een appartement weer verhuurbaar te maken voor corporatie of zorginstelling. Maar ook als u langer de tijd heeft of het gaat om een koopwoning kunt u hulp nodig hebben bij het verhuizen, afvoeren of schoonmaken van de woning.
  Afhankelijk van uw mogelijkheden en behoeften kunt u een beroep op ons doen voor het hele traject van inpakken tot overdracht of voor bijvoorbeeld alleen het afvoeren van de meubels, het opruimen van de zolder of de schuur of het schoonmaken van de lege woning.
 • Tuin- en grafonderhoud
  Tuin- en grafonderhoud
  Kunt u zelf niet meer in uw tuin werken? Is spitten of snoeien niet uw sterkste kant? Als uw tuin een keer winterklaar gemaakt moet worden of u wilt op regelmatige basis een graf laten onderhouden bent u bij ons aan het goede adres. Alleen voor het planten van boom of struik bij de renovatie van uw hele tuin. Voor grote bomen schakelen wij de specialist in of wij hebben de deskundigheid zelf in huis.
 • Verhuizingen
  Verhuizingen
  Gaat u verhuizen en heeft u het gevoel er alleen voor te staan, schakel dan Toeverlaat Diensten in. Bent u nog maar alleen of nog met tweeën? Heeft u geen familie meer of wonen uw kinderen niet in de buurt? Wij kunnen zowel de hele verhuizing voor u uitvoeren als alleen helpen bij de organisatie ervan. Wij bewaren het overzicht en zorgen dat er niets vergeten wordt. Verhuisberichten, tijdelijke opslag, inpakken, opruimen; u vraagt, wij regelen het.
 • Klussen in huis
  Klussen in huis
  Zijn uw plafonds of muren toe aan een nieuwe laag latex? Wilt u de kelder of de zolder eens grondig opgeruimd hebben? Oude meubels vervangen door nieuwe? Kleine of grote klus, ter ondersteuning of volledig  geregeld voor u. Toeverlaat Diensten kan het zelf of weet wie zij waarvoor in kan schakelen.
 • Administratieve ondersteuning
  Administratieve ondersteuning
  Vergeet u ook wel eens waar uw contracten liggen of op tijd uw bureau op te ruimen? Heeft u er geen zicht op wat er na verhuis of overlijden van een familielid allemaal geregeld moet worden? Bij incidentele problemen of regelmatig terugkerende administratieve beslommeringen kan het prettig zijn dat er iemand meekijkt die het overzicht bewaart, die de weg weet en die op tijd aan de bel trekt als het formulier moet worden ingestuurd.
 • Hulp bij financiële aangelegenheden
  Hulp bij financiële aangelegenheden
  Weet u niet meer goed welke abonnementen u allemaal waar nog heeft lopen? Tegen welke energieleverancier heeft u aan de deur JA gezegd en wilt u er nu vanaf? Wij helpen u om het overzicht terug te krijgen en zoeken mee naar mogelijkheden om te besparen. Eenvoudige belastingzaken kunnen wij voor u regelen, maar als een fiscalist nodig is dan weten wij die voor u te vinden.
 • Opslag en transport
  Opslag en transport
  Als u geen eigen vervoer meer heeft en niemand u kan helpen voor het afvoeren van uw oude meubels, uw pas opgeruimde zolder, uw nieuw ingerichte tuin of uw kapotte tv, dan kunt u daarvoor een beroep op ons doen. In overleg met u bespreken we doel of bestemming, regelen we eventueel geschikte opslagruimte voor korte of voor langere tijd en vervoeren wij of schakelen vervoer van derden in.