"Praktische zorg samen aangepakt"

Ervaringen

 • grote schoonmaak
  grote schoonmaak
  Samen met Frank de Werd het huis gepoetst van mn vader. In goed overleg en samen bepalend of iets schoon genoeg was. Hebben we de klus geklaard. Nomaals bedankt, Frank
 • buitenschilderwerk
  buitenschilderwerk

  Frank de Werd van Toeverlaat Diensten heeft de achterkant van ons huis geschilderd. Hij heeft dat heel nauwkeurig gedaan. Strak geverfd, zonder verfdruppels, zonder verf op de ruiten of andere oneffenheden. Het ziet er prachtig uit!! Tevens heeft hij belangeloos mijn appelboom gesnoeid en er uitleg over gegeven en mijn draadloze buitenlamp weer aan de praat gekregen. Tot slot heeft hij de geverfde ramen gelapt. Waar vind je nog zoiets?

  Frank is een prettig mens om om je heen te hebben. Hij gaat rustig zijn eigen gang.

  Als de voorkant van het huis aan de beurt is, dan komt hij weer.

  een tevreden klant.

 • verhuizing
  verhuizing

  Als een berg zag ik op tegen de verhuizing. Want ik ben zelf niet zo geordend en georganiseerd van aard. Hoe pak ik dit aan dacht ik bij mezelf. Geen flauw idee waar ik moest beginnen. Toeverlaat Diensten hielp me daarin te structureren. En terwijl ik op hun aanwijzingen volgens stappenplan kamer voor kamer onder handen nam, laden zij de spullen in die moesten worden verhuisd. Vaak verzamel je in de loop van de tijd zoveel spullen die je eigenlijk niet nodig hebt en ook eigenlijk niet wilt meeverhuizen. Meestal kost dat teveel tijd en energie en pakte ik alles dan toch maar in. Om vervolgens in het nieuwe huis weer met dezelfde rommel te starten. Deze belandde dan op de zolder om dan later uit te zoeken. Maar dat later kwam er dan nooit van. Voor de eerste keer heb ik een verhuizing meegemaakt waarin ik geen overtollige spullen heb meeverhuisd. Met een schone lei ben ik van start gegaan in mijn nieuwe onderkomen en dat voelde heel goed!

 • onderhoud graf
  onderhoud graf
  Hierbij wil ik u laten weten dat ik tevreden bent over mijn verzoek om het onderhoud van het graf van mijn ouders te verzorgen. Op 26- 4- 2014 heeft u de opdracht vervuld voor de afgesproken prijs, ik had gebruik gemaakt van het voorstel om een abonnement van 2 beurten p.j.
  Omdat u mij een foto gaf van het resultaat waar uw jonge werknemer de steen aan het oppoetsen was, was ik zeer verheugd omdat mijn moeder dat ook altijd deed, wanneer wij het graf bezochten. Een mooie herinnering, dank u wel.

 • *
 • *
 • *